Notices
Engine Management Cobb AccessPort, EcuTek, TEC, Motec, Link, and others. The ins and outs of high-performance engine tuning.

STi stuck in limp mode....help?

Old 12-31-2012, 04:31 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2012
Location: Kailua, HI
Posts: 32
Car Info: 2008 STi
STi stuck in limp mode....help?

So I believe my car (08 STi) is stuck in limp mode. The battery was going bad so I changed it (and possibly overboosted it trying to get it to start before I did so), and ever since then it has a hard time starting. I have to turn it over multiple times and rev to get it going. It acts normal for a few seconds after it starts, but then it beeps the CEL comes on and my SI drive Sport light begins flashing and doesn't change when I try to change modes. It can be revved to redline, but dies out when the RPMs get low (around 800). I tried resetting the ECU by disconnecting the negative battery cable and pressing the brake for a minute or two, but when I start it back up the same thing happens. Any ideas? The car was tuned about 6 months ago.
stigirl808 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Matty G
Engine/Power - EJ20T (pre-2006 WRX and JDM)
6
04-07-2014 09:08 PM
blkdout04
Engine/Power - EJ20T (pre-2006 WRX and JDM)
3
09-17-2008 10:39 PM
blkdout04
Bay Area
24
09-16-2008 08:59 PM
blkdout04
NorCal Classifieds
6
09-15-2008 07:09 AM
bodyboarder050
Hawaii
38
08-08-2007 06:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: STi stuck in limp mode....help?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.