Notices
Site Suggestions and Feedback Submit your input and suggestions - help us make i-Club a better place.

What is going on

Old 10-15-2014, 09:47 AM
  #61  
Moist IT Outsourcing Services
 
rupees88's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Indian Ocean
Posts: 5,332
Car Info: Mahindra Tractor
Still haven't seen an update in regards to the post status, it seems like it should be something that should be controlled on the user end, but I doubt they'd give that kind of control.

Noticing the issue now with posting in general, never hit the redirect page simply gives me a white page after posting.

Out of curiosity is there a development environment that all this stuff gets tested through or is there just a general application of these "updates" across the board?

We might as well merge with the Evolution board at this rate...
rupees88 is offline  
Old 10-15-2014, 09:48 AM
  #62  
Registered User
iTrader: (2)
 
TheFozz's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: S.F.BayArea
Posts: 2,694
Car Info: Whatever The Lot Provides ;)
Same issue on both of my sides, pc and mac. FerSure forum based (IB) programming.

Welcome to IB v.666.
TheFozz is offline  
Old 10-15-2014, 09:52 AM
  #63  
Registered User
iTrader: (11)
 
queeg9k's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cheesesteakville
Posts: 6,754
Car Info: 05 wrx wagon, 90 celica alltrac, 66 mustang
Or just revert back to i-club from 4-5 years ago. Worked just fine.

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
queeg9k, speedlimit
queeg9k is offline  
Old 10-15-2014, 09:58 AM
  #64  
Churro Aficionado
Thread Starter
iTrader: (38)
 
stupidchicken03's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: IG - @thomas.teammoist
Posts: 54,286
Car Info: IG - @TEAMMOISTOFFICIAL
Riiiiight
stupidchicken03 is offline  
Old 10-15-2014, 10:10 AM
  #65  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
For me the issue has been rather inconsistent. It started when I tried to quote a post. Then when I tried to edit a post and now when I just post in general. It happens in some threads but not all. It's becoming more consistent as time goes on though.

EDIT: That post worked fine.

EDIT2: The edit took me to the white page.
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 10:23 AM
  #66  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
Originally Posted by JourdanWithaU View Post
For me the issue has been rather inconsistent. It started when I tried to quote a post. Then when I tried to edit a post and now when I just post in general. It happens in some threads but not all. It's becoming more consistent as time goes on though.

EDIT: That post worked fine.

EDIT2: The edit took me to the white page.
Lets give the quote a shot...

EDIT: That post took me to a white page. But the quote worked.

Another test
EDIT2: The quote function seems to work. It wasn't working yesterday.



For reference, I'm running the latest version of Chrome on Windows 7.
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 10:51 AM
  #67  
Churro Aficionado
Thread Starter
iTrader: (38)
 
stupidchicken03's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: IG - @thomas.teammoist
Posts: 54,286
Car Info: IG - @TEAMMOISTOFFICIAL
even if i type a response in the quick reply (every bottom of every thread) it sometimes takes me to a white blank page. If I hit refresh it will either 1) tell me to wait 30 seconds or B) post a duplicate response
stupidchicken03 is offline  
Old 10-15-2014, 10:53 AM
  #68  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
Yep
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 12:01 PM
  #69  
Administrator
 
speedlimit's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,032
Hey guys,

Update:

Please log out, clear your cookies and try the 'edit' and 'quote' again. I believe it has been fixed. Also, IB is working to update new posts to limit how long posts are considered "new" when they are unread. Currently it is 10 days and it should be more like 24 hours. Thanks!

Bob
speedlimit is offline  
Old 10-15-2014, 12:35 PM
  #70  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
Toasting

EDIT: For the toast

EDIT2: Still broken


How far back should be clear our cookies?
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 12:39 PM
  #71  
Churro Aficionado
Thread Starter
iTrader: (38)
 
stupidchicken03's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: IG - @thomas.teammoist
Posts: 54,286
Car Info: IG - @TEAMMOISTOFFICIAL
7 years




lol wut
stupidchicken03 is offline  
Old 10-15-2014, 01:02 PM
  #72  
Administrator
 
speedlimit's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,032
Originally Posted by JourdanWithaU View Post
Toasting

EDIT: For the toast

EDIT2: Still broken


How far back should be clear our cookies?
I'm not sure it makes any difference, I have reported the issue as not fixed. Sorry.

Bob
speedlimit is offline  
Old 10-15-2014, 01:08 PM
  #73  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
Originally Posted by stupidchicken03 View Post
7 years

lol wut
I've got hour, day, week, 4 weeks, and the beginning of time...



Originally Posted by speedlimit View Post
I'm not sure it makes any difference, I have reported the issue as not fixed. Sorry.

Bob
Thnak you, Bob.
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 01:11 PM
  #74  
It's QQ thankyouverymuch
iTrader: (39)
 
JourdanWithaU's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: San Jose
Posts: 19,665
Car Info: 2011 SWP WRX Hatch
For the record. Bob, we do appreciate what you're doing for us. It just sucks that you have to be the liaison between us and the A-holes who are screwing it up because they feel the need to change things.
JourdanWithaU is offline  
Old 10-15-2014, 01:28 PM
  #75  
Churro Aficionado
Thread Starter
iTrader: (38)
 
stupidchicken03's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: IG - @thomas.teammoist
Posts: 54,286
Car Info: IG - @TEAMMOISTOFFICIAL
Originally Posted by JourdanWithaU View Post
I've got hour, day, week, 4 weeks, and the beginning of time...



stupidchicken03 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: What is going on


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.