Notices
Vendor, Tuning, Service, and Parts Review Feel free to discuss vendor experiences but please don't use the forum as your own private soapbox to perpetually bash specific vendors.

Odd, bad sound after Tranny Rebuild

Old 04-02-2016, 08:52 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Mar 2003
Location: Oakland
Posts: 555
Car Info: 1999 Forester
Odd, bad sound after Tranny Rebuild

Recently took the plunge on getting a tranny rebuild on my 1999 Forester. After much debate, I decided I love it too much to get rid of it. The shop also replaced a CV boot while they had it.

Anyways, got the car back yesterday, right at 5pm. As I'm driving away from the shop, I immediately notice a terrible clunking noise when I let of the gas that has never occurred before. I feels like something is clanking together or rubbing. It's very audible.

Driving around and testing more shows that it happens more frequently in lower gears and the engine is under more stress (accelerating then letting off). If I'm super smooth with the clutch or have it neutral, it does not happen.

Tried calling/emailing the shop immediately, but they're closed for the weekend.

The transmission feels great, thankfully. This sound is not good news, in any way. I plan to bring it to the shop on Monday morning when they open.

My main concern is driving it now (only car in my household). Any ideas or advice is appreciated!
milesmatics is offline  
Old 04-03-2016, 08:32 PM
  #2  
Registered User
iTrader: (57)
 
xhengmanx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: the area
Posts: 7,377
Car Info: 04 impreza wrx R.I.P Daniel Wentz JOEBOBBUCKET
possibly loose driveshaft bolt?
xhengmanx is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
i<3dirt
Sacramento & Reno
5
10-20-2014 10:26 AM
Osgood30
Used Aftermarket Car Parts For Sale
0
05-30-2007 09:40 AM
offtheline
Legacy General
2
07-05-2005 03:03 PM
friedmud
Engine/Power - EJ20T (pre-2006 WRX and JDM)
3
12-13-2004 11:26 PM
EvilTaco
Engine/Power - EJ20T (pre-2006 WRX and JDM)
0
05-16-2004 07:08 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Odd, bad sound after Tranny Rebuild


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.